7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Flere online varehuse yder i øjeblikket en lang række forskellige leveringsmidler. Førstevalget hos mange er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente produkterne den dag der passer dig. Leveringsformen er jo ualmindeligt overkommelig, og i mange tilfælde tilmed den billigste leveringstype.

Temmelig mange internet forhandlere byder på levering på næste hverdag på en lang række varenumre, som alligevel stiller krav om at ordren laves forinden et besluttet klokkeslæt, så de kan nå at få varen betjent forinden de logistikansatte drager hjemad.

En række shops på nettet byder på fragt uden betaling, men for det meste stiller det krav om at man aftager for et fastslået beløb. Som alternativ kunne man tage den mindst kostelige løsning til levering, der mange gange – uafhængig om man er i Næstved, Ikast eller Vejen – vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop.

En garanti for at online butikken respekterer de gældende danske regler

Det er ultra gnidningsløst for os alle at analysere priser på tværs af internet foretagender hos ehandelsguiden.dk og på grund af dette har en hel del internet handler i Danmark været tvunget til at nedskære udsalgspriserne på deres produkter – til drenge og piger, og ligeledes også til voksne – kolossalt, og endda nogle gange tilbyde fri fragt.

Det kan dog ikke desto mindre blive smart at se nærmere på enkelte shops på nettet efter rabat forud for at du handler, så du ikke er i tvivl om at indhente den mest attraktive pris.

Revideres af jurister som har den nødvendige knowhow om de gældende love

Forinden nogen handler hos en internet handler kan de uden tvivl skimme netshoppens forretningsbetingelser, men det er bare et tidskrævende arbejde.

Et nemt alternativ kunne måske være at undersøge hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærket, grundet at det typisk er en erklæring om at e-handlen retter sig efter de opstillede regler, foruden at e-shoppen af og til revideres af specialister der mestrer lovene på området. Dette er en god genvej til at få bistand, for så vidt du udsættes for problemstillinger med din bestilling.

Den mindst kostelige leveringsmetode

Trustpilot indebærer temmelig pålidelige genveje til at bese en lang række nuværende forbrugeres domme og herved er det fornuftigt, at du læser e-butikkens vurderinger forud for at du handler.

Facebook frembyder lige så vel sådan set fine chancer for at få indtryk af e-handlens troværdighed. I øvrigt møder vi faktisk internet butikker som tilbyder folk at frembringe en bedømmelse af deres købsoplevelse, som desuden bør udnyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Vores website er finansieret af reklamer. Vi samarbejder med en gruppe online firmaer derved at vi publicerer forretningernes tilbud, og tager imod honorar såfremt en af de besøgende på vores hjemmeside foretager en ordre.

Anvisninger vedrørende varer og internet outlets opdateres løbende, men vi kan desværre ikke garantere imod korrektioner der er lavet efter seneste opdatering af de viste data.