7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Shopping på nettet boomer

En hel del firmaer på nettet yder nu flere former for levering. En af de mest populære er i vore dage afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente produkterne præcis når det passer dig. Løsningen er jo yderst nem, og tit tilmed den prisbilligste leveringsversion.

Du bør også foretrække at få leveret til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen bliver gennemsnitligt en kende mere pebret, men til gengæld rigtig bekvem. Den billigste leveringstype kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, som desværre beroer på at du lever lige ved internet forretningens tilholdssted.

Fragtperioden kan vise sig at være ret afgørende når man behøver dine nye produkter inden for kort tid, så i det øjemed er det rimelig klogt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved det pågældende produkt.

En masse online forretninger yder dag-til-dag levering på de fleste varenumre, som imidlertid er afhængig af at ordren aflægges forinden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer skippet afsted før personalet drager hjemad.

Visse e-butikker yder fri fragt, men oftest påkræves det at man shopper for en konkret sum. Ellers skulle du gribe den mest letkøbte leveringsmåde, der tit – uafhængig om du bor i Kolding, Korsør eller Grindsted – vil være at få leveret din pakke til et udleveringssted.

Internet shopping vokser kraftigt

Det er jo efterhånden virkelig fleksibelt for os alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra flere internet webshops hos www.brugtharley.dk og til gengæld har massevis af forhandlere på nettet været nødt til at mindske priserne på mange af deres produkter – til drenge og piger, men også til herrer og damer – voldsomt, og endda nogle gange præstere levering uden beregning.

Men det kan alligevel være gavnligt at sammenholde et par forskellige internet virksomheder i Danmark efter udsalg forinden du bestiller, således at du er sikker på at antage den billigste pris.

Du må lige meget hvad være så påpasselig, at ifald en internet webshop tilbyder en vare for en udsalgspris der er utopisk lav, er det ofte være et symbol på en svindel online butik. Køb med betalingskort er dog omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket hjælper køberen imod fup internet webshops.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at betale pengene over en længere periode.

Inden nogen handler i en internet butik bør de i virkeligheden gennemlæse e-butikkens handelsbetingelser, men det er tit en omfattende opgave.

En anden mulighed kan derfor være at undersøge om netbutikken er verificeret af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en indikation om at e-handlen opfylder de danske love, foruden at e-butikken nu og da overværes af specialister som har nøje kendskab til lovene på området. Derudover giver det dig anledning til at få bistand, såfremt du forvoldes problemer som følge af din ordre.

Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at kunden er klar over de grundlæggende forhold der kan have indflydelse på ordren, fx hvilken ombytningsrettighed e-shoppen anvender. Her er det samtidig relevant, at man stadigvæk sikrer sin e-mail kvittering, således man i fremtiden vil kunne eftervise sin bestilling, om man er på indkøb til en mand eller kvinde.

Nethandel udfordrer detailhandlen

Trustpilot bringer dig immervæk gavnlige genveje til at gøre dig bekendt med ret mange aktuelle kunders reflektioner og af den grund er det fornuftigt, at du verificerer e-shoppens omtaler forinden du bestiller.

Facebook resulterer i ydermere en række passende genveje til at få indblik i webshoppens pålidelighed. I øvrigt møder vi mange online webshops hvor du kan ytre en bedømmelse af deres køb, hvilket ydermere bør udnyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Hjemmesiden er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi arbejder sammen med en samling af forhandlere på nettet og introducerer deres produkter, og indkasserer honorar i tilfælde af at en af de besøgende på vores hjemmeside realiserer et indkøb.

Oplysninger vedrørende tilbud og e-forretninger opdateres fra tid til anden, men vi påtager os ikke ansvaret for modifikationer der kan være implementeret siden vi senest opdaterede hjemmesidens informationer.