7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En række forhandlere på nettet foreslår i vore dage en hel del forskellige leveringsløsninger. Førstevalget hos mange er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter produkterne når du har tid. Fragtmetoden er altså ret så hensigtsmæssig, og desuden derudover den mest letkøbte leveringsversion.

En række online outlets lover dag-til-dag levering på masser af produkter, hvilket dog er afhængig af at bestillingen placeres tidligere end et konkret tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produkterne distribueret inden lagerpersonalet får fri.

Få leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejde

Det er efterhånden særdeles let gængeligt for folk at prissammenligne i blandt diverse outlets på nettet og altså har en lang række internet varehuse ikke kunne lade være med at nedskære salgspriserne på mange af deres varer – til drenge og piger, og endvidere også til kvinder og mænd – kolossalt, og endda nogle gange yde portofri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive smart at studere indtil flere e-shops efter tilbud inden du handler, sådan at man ikke er i tvivl om at få den mest attraktive pris.

Man bør lige meget hvad være så påvagt, at hvis en internet handler afsætter bedst i test varer til en salgspris som kan ses som umådelig beskeden, så burde det for det meste være et karakteristika der viser en falsk online shop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfattet af en regel, som redder folk imod uoprigtige online forhandlere.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at godtgøre regningen over et længere tidsrum.

Undersøg om online firmaet er tilsluttet e-mærket

Inden folk shopper i en butik på nettet kan man helt sikkert tage stilling til shoppens handelsvilkår, dog er det normalt ikke særlig spændende.

En nem løsning kunne måske være at se om internet selskabet er e-mærket, eftersom det ofte er et signal om at webbutikken føjer de danske regler, udover at internet forhandleren lejlighedsvis revurderes af fagfolk der forstår reglementet på området. Desuden giver det dig mulighed for assistance, hvis du møder vanskeligheder ved din shopping. Klik her.

Den mest betalelige fragttype

Trustpilot bringer dig helt fantastiske muligheder for at sondere en længere række eksisterende forbrugeres tanker og herved er det at foretrække, at du iagttager online forhandlerens omtaler før du lægger din bestilling.

Facebook medfører desuden relativt gode metoder til at få et kig ind i online virksomhedens kundefokus. Her ses endda forretninger på nettet hvor folk kan udforme en omtale af købsoplevelsen, hvilket desuden kan drages fordel af til at bedømme hvor glade kunderne er.

Vores hjemmeside er finansieret af reklamer. Vi har faste samarbejder med en række e-handler hvor vi markedsfører firmaernes varer, og tjener betaling når en af de besøgende på vores side fuldfører et indkøb.

Vejledning vedrørende produkter og internet selskaber opdateres ofte, men vi påtager os intet ansvar for reguleringer der er blevet udført siden vi sidst opdaterede hjemmesidens data.