7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Du finder ikke mange andre universelle gaver som disse gadgets. Gadgets giver glæde, som den slags gave de nu engang er: lidt noget sjovt noget, men ikke noget skrammel som man ser i f.eks. pakkekalendre og den slags. Hvem kan ikke bruge en kæmpevingummi på over 1 kg. – eller en stor cohokoladefontæne? Nej vel, det er gaver som giver et smil på læben, og som bestemt har en god brugsværdi.

Er du for gammel til gadgets?

For gammel til gadgets? Nej, det bliver man vist aldrig. En pruttepude er altid sjov, og et slumretæppe med ærmer er en gadget i den meget praktiske og behagelig afdeling. Perfekt til alle, som gerne vil hygge sig, og kan lide at lille i sofaen efter en lang da, og bare se et afsnit af yndlingsserien. Du får gadgets som vil begejstre og blive snakket om – og vi vil jo gerne alle sole os lidt i den opmærksomhed, som vores gave til fødselaren, værten eller konfirmanden giver.

En gadget er ikke nødvendigvis elektrisk

Mange forbinder gadgets med noget elektrisk og gerne noget i forbindelse med computere og smartphones. Det kan gadgets også sagtens være, men det er i ligeså mange tilfælde noget helt enkelt og langt fra elektrisk. Det kan være en toiletbørste, der er udformet som en zombie – der er ikke meget elektrisk over den, men den er stadig sjov og anderledes. Præcis som en gadget bør være. Eller hvad med en blomsterkrukke af keramik? Du vil nok indvende at en blomsterkrukke af keramik ikke har ret meget med gadgets af gøre, men hvis jeg nu fortæller dig, at den vender på hovedet og er beregnet på at hænge op – og at jorden ikke falder ud, når du vender den på hovedet? Nå ja, så er den jo nok lidt en gadget alligevel.

Gaven til manden der har alt

Når mænd kommer lidt op i alderen, er der rigtig mange, der falder ind under kategorien: Manden der har alt. Det skyldes primært, at de mænd køber det de mangler, når de mangler det. Dermed er der ikke meget tilbage til en ønskeliste – til stor irritation for familie og venner, når der skal købes fødselsdagsgave. I disse tilfælde kommer gadgets til undsætning til de stakler, der skal købe gave til manden der har alt. Her kan du finde noget, han ikke har – og som ikke bare er dumt og noget man har købt bare for at købe noget.

Gadgets duer ikke kun som gaver

Nu er der skrevet meget om gadgets som gaveidé, men de er jo ligeså anvendelige for dig selv – de er ligeså sjove og finurlige, som hvis du havde givet dem væk i gave. Hvis du i stedet køber gadgets til dig selv, er det dig, der får hele glæden og fornøjelsen. Det med at glæde andre er godt, men man skal huske også at glæde sig selv. Mon ikke det gamle ordsprog ”man skal elske sig selv for at kunne elske andre” og gælder med glæde? Man skal glæde sig selv for at kunne glæde andre. Det giver god mening i hvert fald. Så få købt nogle gadgets og kom i gang med glæde både dig selv og din familie – og ja, selvfølgelig også dine venner.